Återvinningskabel - Snabbt reparation + Återvinning

Ny produkt

129,00 kr inkl.

Mer information

(NYASTE DESIGN) - Vi har alltid haft en idé och ser fram emot att skapa en sådan datakabel. När den är skadad kan den repareras omedelbart så att du helt kan fördjupa dig när du använder din mobiltelefon i framtiden, som om du glömde dess existens. Det är så fast, oavsett hur man slänger den, även om den är direkt skuren, kan den återfödas igen. Och denna idé har äntligen blivit en realitet med tillkomsten av den repararable datalinjen.
(TRE STEG FÖR REPARATION) - Snabbt reparera återvinnings usb-kabel, oavsett hur du slänger den, även om den är direktskuren, kan den återfödas igen. Det behöver bara tre steg för att reparera, dra först och klippa, slutligen kombinera. Om du är en nostalgisk, flitig och sparsam person, är den här linjen precis vad du behöver. Dina vänner kommer att bli förvånad över att du har en sådan magisk datakabel.
(FAST CHARGE & DATA SYN) - Ny dricksladdning, smart anpassad till olika äppelmodeller, snabbt fylld med automatisk omkoppling. Laddningsläge skyddar din telefon. Bra prestanda garanterar att dina enheter synkroniseras och laddas samtidigt vid snabba hastigheter. Laddningshastighet upp till 5V 1,5A.
(PREMIUM QUALIT) - Täckt med högkvalitativ TPE-jacka och Zinc Alloy-hölje, gör laddningskabeln mer robust, vilket gör den noggrann motståndskraftig mot avfyring. Det är trollfritt, draghållfast styrka. Vackert och slitstarkt.
Cable: 1,5 mts